Plaćanja i dostava

Plaćanja i dostava:
Za sve  kupce u Srbiji naplata se vrši pouzećem ili upalatom na račun internet prodavnice. Za kupce iz inostranstva naplata se vrši preko PAYPAL -a.

Poručene proizvode šalje  Sisters Code DOO  ili dizajner / modni brend u roku od 1 do 2 radna dana, sem ako nije drugačije naznačeno. Dostava se  vrši posredstvom kurirske službe PostExpress na celoj teritoriji Srbije, standardnom uslugom “danas za sutra do 19h”.

Troškovi dostave:
Troškovi dostave iznose 200RSD. Troškovi dostave će biti naplaćeni od strane PostExpressa po njihovom važećem cenovniku, a biće uvećani za naknadu prenosa otkupne pošiljke i prenosa novca. Za više informacija o cenovniku usluga PostExpress kurirske službe pogledajte ovde.

Isporuka:
Obaveštenje stiže e-mailom kada vaša porudžbina bude poslata. Dostava se vrši PostExpress uslugom u roku od 24h od slanja pošiljke.

Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, svu odgovornost preuzima služba koja vrši isporuku, Sisters Code DOO je oslobođen odgovornosti vezane za eventualna kašnjenja pošiljki, vreme isporuke pošiljki, i oštećenja pošiljki nastalih u transportu.