Uslovi za reklamacije i povraćaj robe

Uslovi za reklamacije i povraćaj robe:
Ako želite vratiti primljenu robu radi povraćaja novca, imajte na umu da ćemo prihvatiti povraćaj robe vraćen u roku od 14 radnih dana od prijema vaše narudžbine.

Molimo proverite da li je roba  u izvornom stanju, sa svim oznakama, etiketama, uključujući broj narudžbine na kopiji računa. Oštećena roba neće se prihvatiti.

Preporučujemo da svoj paket pošaljete preporučenom poštom i zadržite dokaz da ste ga poslali. Ne možemo biti odgovorni za narudžbine izgubljene u transportu. SISTERS CODE DOO  zadržava pravo  da ne izvršiti povraćaj novca ako se ne pridržavate ovih pravila. Paket koji vraćate treba da sadrži listu robe koju vraćate.

Uz to, pošaljite nam email i listu  kupljenih predmeta koje želite da vratite i broj narudžbine. Dobićete e-mail s potvrdom i vaša će uplata biti prebačena u najkraćem mogućem roku.

Molimo vas koristite sledeću  adresu za slanja, osim ako nije navedeno drugačije na paketu koji ste primili.

Adresa
Sisters Code DOO
Cara Lazara 52
19350 KNjaževac

Povraćaj novca:
Nakon prijema i i obrade vraćene robe, povraćaj novca koji ste platili za robu biće vraćen, isključujući troškove dostave. Primićete email  s potvrdom da je povratak novca obrađen. Može proći 3 – 5 radnih dana pre nego što se sredstva prikažu na vašem računu, zavisi od vaše banke.

Troškovi dostave:
Troškovi dostave nastali u vezi s povraćajem  robe ne mogu biti vraćeni.

Odgovorni ste za plaćanje troškova slanja i za rizik gubitka ili oštećenja robe tokom slanja ka www.sisters-code.com

Oštećena roba:
Ako ste primili oštećenu robu, odmah nas kontaktirajte za dalje informacije  putem emaila  ili telefona tokom našeg radnog vremena ponedeljak  – petak 12:00. – 17.00 sati i subota 12 -17 sati

Roba koja nedostaje u paketu
Ako vam nedostaje roba iz vaše narudžbe, pošajite email  na ovu email adresu or****@si**********.com sa informacijama  o vašoj narudžbini, a mi ćemo istražiti problem i odgovoriti vam u najkraćem mogućem roku.

Roba  na popustu:
Roba na popustu ne podleže uslovima  povraćaju robe

Kontaktirajte nas:
Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s našim uslovima za reklamacije i povraćaju, kontaktirajte nas putem email adrese: co*****@si**********.com sa svojim pitanjima.